HomeSense categoriaEl bisbe Enrique Benavent beneeix les obres de restauració de l'Església del...

El bisbe Enrique Benavent beneeix les obres de restauració de l’Església del Poble Nou del Delta

MONTSIÀ // Seguint les mesures i els protocols de les autoritats sanitàries, el bisbe diocesà, Mons. Enrique Benavent, va beneir les diverses parts restaurades del temple parroquial com la porta d’entrada, baptisteri, planta de l’església i sagristia del temple parroquial de la Mare de Déu de la Cinta del Poble Nou del Delta. 

Una església construïda fa 65 anys quan l’Instituto Nacional de Colonización va crear este nucli de població agregat al municipi d’Amposta, amb el nom de Vilafranco del Delta, i ubicat en la zona d’arrossars a la dreta de l’Ebre. 

Amb la lectura de la crònica d’inauguració de l’església, el 2 de desembre de l’any 1956, pel bisbe Moll i Salord, s’iniciava una missa concelebrada i presidida pel bisbe de la diòcesi, D. Enrique Benavent, amb l’assistència d’alguns veïns de la población, i amb la participació de l’alcalde d’Amposta, Adam Tomás.

El Bisbe, en la seua homilia, a més d’agrair el treball portat a terme gràcies a la creació del Conveni entre Bisbat, Ajuntament i Diputació, valorava la recuperació de l’església parroquial destinada a ser, com ho havia estat durant tants d’anys, testimoni dels moments més transcendents i significatius de la vida personal, familiar i col·lectiva d’aquest nucli de població.

Acabada l’Eucaristia, l’arquitecte de l’obra, Josep Ramon German, i l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, donaren fi a este acte de benedicció i obertura del temple al servei d’este nucli de població del Poble municipi d’Amposta, el Poble Nou del Delta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

45 + = 47

Últimes notícies