HomeEsportsDestacada actuació dels ciclistes Arantxa Salvadó i Xavier Jornet en la prestigiosa...

Destacada actuació dels ciclistes Arantxa Salvadó i Xavier Jornet en la prestigiosa VolCAT

ESPORTS // Arantxa Salvadó i Xavier Jornet van ocupar posicions capdavanteres en la setzena edició de la VolCAT, carrera pionera a Catalunya i de reconegut prestigi internacional, amb puntuació UCI per sèptima vegada consecutiva, individual i per parelles, en la categoria PRO o Open, en dos o quatre etapes, amb el centre d’operacions a Igualada, amb un recorregut de 196 quilòmetres i 5.000 metres de desnivell, amb una franja entre 38 i 60 quilòmetres per etapa, per atractius paratges de la Catalunya central, destacant per la varietat de paisatges i territoris.

Van competir  400 participants, i el neerlandès Hans Becking  (Buff  Scott-MTB Team) es va imposar amb un temps de 8:03:15, Xavier Jornet (Catalunya Sud) va ocupar la quarta posició de la categoria Màster-40, amb 9:06:31.

En la vintena de Màster-30 es va classificar Josep Maria Algueró (Catalunya Sud), 10:18:23.
La campiona femenina va ser la polonesa Maja Wloszcwska (CT Kross Orlen), amb 9:29:28, i amb octava posició, la sèptima de la categoria elit, la camarlenca Arantxa Salvadó (Gobik Factory).