HomeSense categoriaApasa celebrarà la XVI edició de les Jornades Esportives

Apasa celebrarà la XVI edició de les Jornades Esportives

MONTSIÀ // L’Associació de Famílies de Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament de la comarca del Montsià realitzaran la XVI edició de les Jornades Esportives d’Apasa. 

El certament tindrà lloc del 10 al 14 de maig amb un format adaptat a les directrius establertes per la situació actual de pandèmia. Per este motiu, les activitats es realitzaran, majoritàriament, a partir de gravacions que els col·laboradors facilitaran. Com a novetat, enguany s’ha introduït la mascota Nurse, i aprofitant les xarxes socials d’Apasa, ha viatjat per tota la comarca per poder fer un concurs on formula un seguit de preguntes amb regals per als guanyadors.

Una altra iniciativa de les Jornades Esportives ha estat la vinculació amb el Projecte Emma amb un donatiu de 2 euros per part de tots els esportistes, familiars i personal interessat. Per esta col·laboració s’adquireix la polsera solidària de l’empresa Homatic que dóna suport al projecte.

La XVI edició de les Jornades Esportives d’Apasa posarà punt final a la jornada amb l’actuació d’artistes del territori.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

16 + = 18

Últimes notícies