HomeCulturaLitterarum prepara l’edició més ambiciosa amb 35 espectacles i un projecte d’internacionalització

Litterarum prepara l’edició més ambiciosa amb 35 espectacles i un projecte d’internacionalització

Móra d’Ebre serà un any més l’aparador de la literatura catalana portada a escena. La ciutat acollirà entre el 24 i el 27 de maig l’onzena edició de Litterarum, l’edició més ambiciosa celebrada fins ara, ja que comptarà amb 35 propostes escèniques -dos més que l’any passat quan es va establir un rècord-, ampliarà fins a quatre l’oferta de tastos d’espectacles per a programadors i arrenca el camí de la internacionalització de la mà de l’Institut Ramon Llull. A més, s’ha ampliat fins a 13 els espais escènics del festival i el Litterarum coincidix enguany amb la quinzena edició de la Fira del Llibre Ebrenc, que ha fet una aposta per la renovació.
L’essència del Litterarum és la literatura portada a escena ja siga teatre, música, dansa o de contes. En esta edició hi haurà en total 35 propostes escèniques de companyies de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià, inspirades en escriptors contemporanis i clàssics.

 

La Batalla de l’Ebre i el castell dels Entença, protagonistes de tres propostes artístiques

 

Enguany s’hi oferiran sis propostes per al públic infantil i familiar.

Amb l’objectiu que els programadors puguen conèixer, veure i contactar amb artistes, este 2018 s’impulsen fins a 4 taules de tastos d’espectacles en el marc de Litterarum. El format de l’activitat són presentacions exclusives en format breu (de 15 a 20 minuts) sota les següents temàtiques: cultura digital, cantautors, escriptores i en obres (amb vista al 2019).
En una aliança entre l’Ajuntament de Móra d’Ebre i l’Institut Ramon Llull, amb el suport del Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre de la Diputació de Tarragona, s’ha organitzat una Missió Cultural de membres de comunitats universitàries a l’exterior d’11 països diferents. L’objectiu és descobrir el patrimoni històric, cultural i literari de les Terres de l’Ebre, així com internacionalitzar els espectacles literaris en llengua catalana a través de Litterarum Móra d’Ebre i les activitats que organitza l’Institut Ramon Llull fora de Catalunya. Per a les companyies i els artistes programats a Litterarum Móra d’Ebre suposarà una gran oportunitat per a internacionalitzar els seus espectacles basats en textos de literatura catalana.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 40 = 47

Últimes notícies