Salut ha adjudicat la redacció del projecte del nou pàrquing de l’Hospital

El nou edifici es construirà en alçada al talús que hi ha entre el centre hospitalari i el cinema Fèmina

Terres de l'Ebre, Tortosa

Imatge simulada de la panoràmica vertical que tindrà el futur edici
Imatge simulada de la panoràmica vertical que tindrà el futur edici | acn

El Departament de Salut ha adjudicat a l’equip d’arquitectes Camps i Felip Arquitecturia i Tuñón Arquitectos la redacció del projecte bàsic i executiu i la posterior direcció d’obres del nou pàrquing de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. El nou edifici, de tres plantes, es construirà en alçada al talús que hi ha entre l’hospital i els cinemes Fèmina, tindrà capacitat per a 400 vehicles i permetrà l’accés a peu des del centre de la ciutat fins al centre hospitalari. 

 

Més informació a l'edició en paper del setmanari l'Ebre.

 

Imatge simulada de l'aspecte del nou aparcament en alçada de l'Hospital. / ACN
Imatge simulada de l'aspecte del nou aparcament en alçada de l'Hospital. / ACN

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article