La cantautora Montse Castellà és nomenada cap del Gabinet de la consellera de Cultura-

El DOGC d'aquest dimarts publica el seu nomenament.

Cultura, Terres de l'Ebre, Tortosa

Montse Castellà amb la consellera de cultura  Laura Borràs el dia
Montse Castellà amb la consellera de cultura Laura Borràs el dia | Cedida

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) publica aquest matí el nomenament del primer ebrenc en un alt càrrec del nou govern de Catalunya. Es tracta de la tortosina Montse Castellà, cantautora i activista social. Castellà ha estat nomenada cap del Gabinet de la consellera del departament de Cultura, Laura Borràs, de Junts per Catalunya. Serà doncs, la seua mà dreta dins del departament, coordinant la seua agenda i sent el càrrec de més confiança de la consellera.

D’acord a la resolució publicada al butlletí oficial, les seves funcions consisteixen en “donar suport a les activitats de la persona titular del departament i assistir-la; coordinar les unitats que en depenen; qualsevol altra funció anàloga que li encomani la persona titular del departament”. Per tot plegat, rebrà una retribució anual de 39.699,12 euros.

L’actual portaveu de la Plataforma Trens Dignes va estar a punt d’anar a les llistes de Junts per Catalunya a les passades eleccions del 21 de desembre, precisament arran de l’estreta amistat amb Laura Borràs, llavors una de les candidates properes a Carles Puigdemont i directora de la Institució de les Lletres Catalanes. Finalment, Montse Castellà es va limitar a demanar el vot per Junts per Catalunya i va donar suport incondicional a la seua amiga Laura Borràs.

Després d’una breu etapa de diputada, Laura Borràs va ser nomenada consellera de Cultura la setmana passada un cop el president Quim Torra va desistir dels seus intents de superar el veto del govern central per restituir als consellers empresonats i a l’exili (entre ells fins llavors titular de Cultura Lluís Puig). És previst que aquest dimarts la nova consellera Laura Borràs viatge a Brussel·les per fer el simbòlic traspàs de cartera amb Lluís Puig.

Recentment, Montse Castellà ha publicat el seu darrer treball musical, ‘Punts de Llibre’, i ha estat molt activa en els mitjans de comunicació participant com a tertuliana a Els Matins de Catalunya Ràdio, l’Illa de Robinson d’El Punt Avui TV, escrivint articles al digital El Nacional o, més enrera, com a redactora del setmanari L’EBRE. A nivell artístic també és una de les integrants del grup Les Kolontai.

El seu activisme polític també l’ha dut a participar activament amb la Plataforma en Defensa de l’Ebre.

C:

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article