HomePolíticaMatilde Villarroya a Indústria, una de les ebrenques millor situades al...

Matilde Villarroya a Indústria, una de les ebrenques millor situades al Govern

 

La tortosina Matilde Villarroya, que s’estrena d’alt càrrec com a directora general d’Indústria, just en el següent graó de l’organigrama del nou executiu. El Diari Oficial de la Generalitat (DOG) publicarà este divendres els dos nomenaments.

Matilde Villarroya serà nomenada directora general d’Indústria. Ocuparà així una de les àrees de major responsabilitat del Departament d’Empresa i Coneixement i del govern català, de la qual pengen qüestions com la implementació dels polígons industrials, la captació de noves inversions o el foment de la internacionalització de les activitats implantades a Catalunya. El nomenament serà efectiu també este divendres. Precisament, esta és la direcció general que fins a la setmana passada ocupava la nova consellera d’Empresa, Maria Àngels Chacón.

Villarroya és enginyera industrial per la UPC. A més, és doctora en Economia per la URV, universitat de la qual també és professora titular. També és coneguda al Campus Terres de l’Ebre de la URV, on ha sigut professora durant anys. A més, té coneixement del món empresarial, per la vinculació a l’empresa privada. Del 2007 al 2015 va ser tinenta d’alcalde d’Hisenda de l’Ajuntament de Tortosa en dos governs de Ferran Bel, tasca durant la qual va dur a terme una important actualització dels padrons per a aconseguir fer aflorar els contribuents que no estaven al corrent de pagament de les taxes i impostos a la ciutat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 3 =

Últimes notícies