HomeCulturaPaquito D’Rivera iniciarà a la Mostra de Jazz de Tortosa la gira...

Paquito D’Rivera iniciarà a la Mostra de Jazz de Tortosa la gira del 70è aniversari

 

Estrelles del jazz com Paquito D’Rivera, Ara Malikian o Naturally 7, tornaran este estiu a Tortosa en el marc de la XXV Mostra de Jazz. Enguany, que es complix el 25è aniversari, l’organització ha decidit recuperar alguns dels millor artistes que han passat pel certamen.

El virtuós violinista libanès Ara Malikian ha estat convidat a fer el concert inaugural, el pròxim dia 2 de juliol, i actuarà a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa just un any després de sorprendre el territori amb una vibrant i intensa actuació. El concert s’emmarcarà en La increïble gira del violí, que ha portat el violinista a escenaris de tot el món (París, Moscou, Londres o Mèxic).

El 3 de juliol serà el torn de Paquito D’Rivera, que tornarà a Tortosa quatre anys després que hi actués   amb l’espectacle Jazz Meets The Classics. Ara tornarà amb la gira que commemora els seus 70 anys. D’Rivera “és reconegut mundialment com un dels grans temperaments musicals dels darrers 50 anys” i parlar d’ell “és parlar del millor latin jazz a nivell mundial”, insistixen des de l’organització. Amb més de 50 discos enregistrats i 12 premis Gramy, Paquito D’Rivera iniciarà la gira commemorativa dels seus 70 anys a Tortosa en un concert acompanyat per Pepe Rivera Trio. L’actuació serà el 3 de juliol a les 22.30 h.

Per a tancar la llista dels cap de cartell de la vint-i-cinquena edició, la Mostra de Jazz ha triat els Naturally 7, un grup de música que explora les veus a capella. Simulen les veus d’una banda instrumental utilitzant únicament la veu, la boca i efectes de distorsió. “És l’art de convertir-se en un instrument que utilitza la veu humana per crear el so”, assegura  Roger Thomas, líder del grup. Els NAturally 7 han actuat amb artistes com Michael Bublé, Quincy Jones, Phil Collins o Coldplay. Naturally 7 actuaran a l’auditori Felip Pedrell el pròxim 6 de juliol.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 68 = 77

Últimes notícies