Amposta, un dels set municipis catalans que implementa el Carnet Jove Municipal

Amposta l’únic municipi de les Terres de l’Ebre, que implementarà el Carnet Jove Municipal

Terres de l'Ebre

Amposta, un dels set municipis catalans que implementa el Carnet Jove Municipal
Amposta, un dels set municipis catalans que implementa el Carnet Jove Municipal | cedida

Amposta és un dels set municipis de tot el país, i l’únic de les Terres de l’Ebre, que implementarà el Carnet Jove Municipal en una prova pilot de la direcció general de Joventut del departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Aquest dijous 7 de juny, la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Júlia Barberà, ha participat en la presentació d’aquesta nou carnet, a l’Hospitalet de Llobregat, un acte que també ha servit per donar tret de sortida a la fase de captació d’avantatges per aquest Carnet Jove Municipal. Aquest nou carnet té la voluntat de potenciar el comerç local i de proximitat de cada municipi i potenciarne l’ús del jovent en el dia a dia.

Ara, a través de la regidoria de Comerç i Mercat Municipal de l’Ajuntament d’Amposta, s’inicia el procés de captació i manteniment d’avantatges, oferint als comerços i serveis de la ciutat de la possibilitat d’adherir-se. Tal i com avança la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, està previst que a l’octubre ja es comencin a expedir els nous carnets, que inclouran el logotip de l’Ajuntament, mentre que la resta del plàstic mantindrà la mateixa estètica que el Carnet Jove d’abast nacional.

Barberà també ha volgut agrair a la coordinador de Joventut a les Terres de l’Ebre, Norma Pujol, ‘haver confiat amb Amposta per fer la prova pilot a les Terres de l’Ebre’.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article