HomeCulturaLa Pegatina, Pepet i Marieta, els Quicos i Èric Vinaixa, a les...

La Pegatina, Pepet i Marieta, els Quicos i Èric Vinaixa, a les nits d’estiu de Deltebre

Amb el nom de Deltebre fa estiu, l’Ajuntament de Deltebre ha presentat un catàleg d’actes per a esta temporada d’estiu que inclou més d’una cinquantena de propostes de música, cultura, gastronomia, oci i esport.

Enguany la gran novetat és el concert que oferiran La Pegatina i Pepet i Marieta en el marc de les Festes Majors de Deltebre. Les entrades, a un cost de 8 euros, es podran comprar en breu per internet. Tot i això, els concerts de l’estiu també duran el nom de Montse Castellà, la qual presentarà el seu nou disc, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, amb el seu espectacle 25 anys amb el 4L i Èric Vinaixa, entre d’altres. L’estiu també vindrà marcat pel Festival Deltebre Dansa, que se celebrarà entre el 16 i el 29 de juliol.

La gastronomia també serà protagonista amb les jornades gastronòmiques del musclo, les quals tindran la seua pròpia diada, les jornades gastronòmiques de l’arròs i el cap de setmana de ‘FoodTrucks’. També l’esport tindrà el seu protagonisme amb diferents modalitats: a la platja, aquàtiques, exhibicions, competicions, etcètera.

El catàleg d’actes d’estiu ja es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Deltebre i també s’editarà en paper i estarà disponible en castellà, anglès, francès i alemany.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “el gran nombre d’activitats que es realitzaran este estiu és la mostra més tangible que Deltebre s’enlaira i projecta la seua marca i la seua capitalitat amb força arreu del territori”. De fet, l’alcalde ha detallat que “alguns dels actes que es faran no només tenen rellevància a nivell del territori, sinó també a nivell nacional, estatal i internacional”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

28 + = 32

Últimes notícies