HomeSocietatCerima Cherries ampliarà les instal·lacions a Tivissa i preveu duplicar la producció

Cerima Cherries ampliarà les instal·lacions a Tivissa i preveu duplicar la producció

Cerima Cherries és una de les  principals empreses productores de cirera al sud d’Europa. En els últims anys, a més, està implementant un pla que la portarà a duplicar pràcticament la seua producció, amb la plantació en noves finques, com les cinquanta hectàrees de la Fatarella, on s’havia de construir el polígon industrial de les Camposines. Per a poder assumir l’augment de producció, la companyia fruitera construirà una nova nau a Tivissa i també un edifici annex que facilitarà la tasca dels treballadors.

La nova nau tindrà uns 480 metres quadrats i s’ubicarà entre les dues existents, i també s’aixecarà un edifici annex de 680 metres quadrats que es destinarà a la recepció, les oficines i els vestidors del personal. La Comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre (CUTE) va aprovar este dilluns la construcció de les noves instal·lacions.

Actualment, Cerima Cherries dona faena directa a 200 persones en la manipulació del producte i a unes 800 més en la recol·lecció. La seua superfície de conreu ha passat de 200 a 350 hectàrees -entre les comarques de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Baix Ebre- i les tones de cireres recol·lectades, de les 1.500 anuals està previst que aviat passen a les 4.000. L’empresa ha experimentat una forta demanda del seu producte, sobretot per a l’exportació.

Les instal·lacions de Cerima Cherries se situen entre les carreteres C-44 i T-3031 on hi ha les actuals naus de recepció, triatge, envasament i emmagatzematge de les cireres procedents dels diversos conreus.
L’ampliació de Cerima Cherries requerix també modificar el traçat d’un camí públic sense sortida, que ara esdevindrà un vial particular de l’explotació de cirera. En este cas, els canvis consistiran en la millora dels radis de gir, la disminució del seu pendent i la millora del drenatge.

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 5 =

Últimes notícies