HomeSocietatEl Museu del Ferrocarril protagonista de la nova sèrie de TV3 “Si...

El Museu del Ferrocarril protagonista de la nova sèrie de TV3 “Si no t’hagués conegut”

El Museu del Ferrocarril a Móra la Nova ha estat durant la nit del 7 al 8 de juny el plató de rodatge d’una de les escenes clau de la nova sèrie de TV3 que s’estrenarà a la tardor. La sèrie parteix d’una idea de Sergi Belbel i compta amb la participació, entre altres, de Pablo Derqui (Eduard), Andrea Ros (Elisa) i Mercè Sampietro (en el paper d’una àvia misteriosa).

Al llarg de 10 capítols de 50 minuts de duració, coneixerem la història de l’Eduard, un home de negocis casat amb l’Elisa i pare de dos fills, que es veu colpit brutalment per una desgràcia que ell provoca de manera indirecta. Ni la seva família ni els seus millors amics no poden fer res per apaivagar el seu dolor, però l’aparició d’una anciana misteriosa farà que recuperi de mica en mica les ganes de viure.

L’escena que s’ha rodat al Museu del Ferrocarril a Móra la Nova  està ambientada en un entorn ferroviari, i serà un dels principals detonants de la història que narra la sèrie. En el rodatge ha comptat amb la participació dels membres del grup de teatre local “L’Estació”, que també són els encarregats de fer les visites teatralitzades al Museu.

La sèrie està dirigida per Kiko Ruiz Claverol, que ja té experiència en sèries com ‘Ventdelplà’ i ‘Kubala, Moreno i Manchón’, amb la col·laboració de Joan Noguera. El guió és de Sergi Belbel, Cristina Clemente i Roc Esquius. Completen el repartiment, entre d’altres, Paula Malia, Montse Guallar, Abel Folk i Sergi López.

 

‘Si no t’hagués conegut’ és una producció de TV3 amb la col·laboració de la catalana Diagonal TV, responsable també de títols com ‘Infidels’‘Isabel’ o ‘La catedral del mar’, actualment en emissió a Antena 3 i que properament es veurà a TV3. La producció també té el suport del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya .

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

25 + = 29

Últimes notícies