HomeSuccessosMor una dona a la costa de l’Ametlla en un rescat marítim

Mor una dona a la costa de l’Ametlla en un rescat marítim

Una dona de 27 anys va morir este dijous a la matinada durant un rescat marítim davant la costa del l’Ametlla de Mar. A dos quarts d’onze de la nit de dimecres Salvament Marítim va rebre l’avís que un iot d’esbarjo de set metres d’eslora havia quedat avariat i a la deriva a sis milles del port de Calafat. Llavors s’activa, des del Centre de Coordinació de Tarragona, un operatiu on participen una embarcació -Salvamar Polaris- i un helicòpter de salvament.

L’accident es va produir quan la Salvamar Polaris remolcava l’embarcació avariada amb els quatre tripulants a bord. Segons Salvament Marítim, les condicions de mal temps, amb “forta maregassa” i ràfegues de vent fins a 50 nusos, van provocar que comencés a entrar aigua a l’interior i que acabés bolcant. Els mateixos efectius de la Salvamar Polaris van poder rescatar tres persones però van constatar que la quarta tripulant, una dona, havia desaparegut.

Després d’activar una altra embarcació es va poder recuperar el cos sense vida de la noia. La Guàrdia Civil ha obert una investigació per a esclarir els fets i saber per què no es van evacuar els tripulants abans de remolcar l’embarcació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 5 =

Últimes notícies