HomeSuccessosCremen les històriques drassanes Nicolau de la Ràpita

Cremen les històriques drassanes Nicolau de la Ràpita

 

Un incendi ha calcinat aquest dissabte al vespre les històriques drassanes Nicolau de Sant Carles de la Ràpita. Per causes que s’estan investigant, el foc s’ha originat entorn les nou del vespre. Els veïns més propers a l’empresa, ubicada a la carretera del Poblenou del Delta, han sigut els primers en donar l’alerta i ser desallotjats, tot i que l’espectacular columna de fum que s’ha creat en pocs minuts era visible des dels municipis més propers com la Ràpita i Poblenou.

 

S’han activitat diverses dotacions de Bombers, Mossos d’Esquadra, SEM i la Policia Local, que ha tallat l’accés a la carretera, després que en un primer moment desenes de curiosos s’hagin desplaçat fins al lloc.

 

El foc, que ha cremat durant hores, ha calcinat les naus i instal·lacions d’aquesta històrica empresa rapitenca i també s’ha propagat fins els camps propers.

 

Drassanes Nicolau, que va per la quarta generació familiar, es va fundar l’any 1917. Es dedica a la construcció de vaixells de pesca professional, d’aqüicultura i embarcacions d’oci. També a la venda de motors marins, amb taller naval propi on també fabriquen productes auxiliars per la pesca professional

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

13 + = 20

Últimes notícies