HomeEsportsLa moranovenca Cristina Vallespí, subcampiona d’Espanya en aigües obertes

La moranovenca Cristina Vallespí, subcampiona d’Espanya en aigües obertes

La nedadora moranovenca Cristina Vallespí va aconseguir la segona posició en el XXI Campionat d’Espanya d’Aigües Obertes Open Sevilla 2018. Vallespí s’ha proclamat subcampiona de la categoria Masters després de nedar 3.000 metres pel riu Guadalquivir amb un temps de 45 minuts i 46 segons. Aquesta no és l’única victòria de Cristina Vallespí aquest mes. El primer cap de setmana de juny, a Barcelona, la nedadora moranovenca es va endur dues medalles d’or (als 800 i 400 metres lliures) i dues de plata (als 50 metres lliures i als 200 metres estils) en el XXXIV Campionat de Catalunya “Open” Màster de Natació. El següent repte de la nedadora és l’Ultraebre Swim Marathon, que consisteix en nedar 30.830 metres, des de Tivenys fins a Amposta, i tindrà lloc el dia 7 de juliol. Cristina Vallespí ja va quedar primera classificada femenina de les Terres de l’Ebre en aquesta competició l’any 2016.