HomeComunicacióEls periodistes ebrencs reconeixen Radio Móra per un programa sobre Ercros i...

Els periodistes ebrencs reconeixen Radio Móra per un programa sobre Ercros i Canal TE per la cobertura de l’1-O

 

Canal Terres de l’Ebre ha guanyat el segon premi de la quarta edició del Premi Terres de l’Ebre de Periodisme que atorga el Col·legi de Periodistes. El jurat ha reconegut el documental ‘Referèndum 1-O a les Terres de l’Ebre: crònica d’una jornada històrica’. Un recull de la cobertura informativa que va fer aquest mitjà de les votacions i càrregues policials, així com d’imatges aportades per ciutadans anònims. El premi s’ha donat ex aqueo amb Canal 21 Ebre, que també ha estat premiat pel seu seguiment informatiu en directe de l’1 d’octubre.

Els guanyadors del premi han estat els periodistes de Radio Mora Cadena Ser, Andreu Prunera i Adriana Monclús, per un programa especial sobre el tancament d’Ercros a Flix. El jurat del Premi ha valorat “l’esforç de producció d’un programa de ràdio de proximitat, amb el que això implica en relació als recursos disponibles, tant humans i materials, així com la temàtica de l’ especial, pel seu impacte social i econòmic al municipi de Flix i a la comarca de la Ribera d’Ebre”.

La festa dels periodistes ebrencs va comptar amb un convidat de luxe. El periodista Antoni Bassas va presentar el seu darrer llibre ‘Bon dia són els vuit’, que recull les anècdotes de més d’una dècada presentant el programa líder de la radio catalana. Antoni Bassas va repassar la història dels catorze anys del programa Bon dia, són les vuit! que el periodista explica en el llibre del mateix nom, d’Ediciones Destino, i que serveix per explicar –va dir- com hem arribar a tenir un govern independentista” i, també, com tenim ara una Catalunya a la qual la realitat econòmica se li ha quedat petita i fa un pensament col·lectiu.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

34 + = 35

Últimes notícies