HomeSocietatEls petits comerços de la Sénia són pioners en vendre els seus...

Els petits comerços de la Sénia són pioners en vendre els seus productes per internet

 

Tres generacions s’han posat al darrere del taulell de la carnisseria casa Lidia de la Sénia per vendre sobrassades, xoriços o secallones. Ara, ho podran seguir fent també per internet i fer arribar la comanda al domicili del client. És el que permet la botiga on-line que ha impulsat la Federació de Comerç de la Sénia.

La web https://delasenia.shop/, desenvolupada per la consultora de màrqueting Pymeralia, ja està en funcionament i permet comprar productes d’unes deu botigues. Des de les sobrassades de casa Lídia, fins sandàlies, oli, menjar per animals o joies. Tot fet a la Sénia.

El repartiment dels productes té abast nacional. De fet, l’objectiu és poder fer-los arribar, entre altres, als seniencs que viuen fora del poble i que al mateix temps, donin a conèixer les botigues de la Sénia allà on siguin. Des de la Federació esperen que al setembre ja s’hauran adherit els seus 50 comerços. Per la seva banda, Pymeralia ha avançat que estan treballant per implantar aquest Market Place en altres municipis del territori.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

30 + = 38

Últimes notícies