HomePolíticaS’aproven els pressupostos d’Ulldecona en acabar el termini per presentar una moció...

S’aproven els pressupostos d’Ulldecona en acabar el termini per presentar una moció de censura

 

El govern municipal de Socialistes d’Ulldecona ha aconseguit aprovar els pressupostos de 2018, tot i estar en minoria i no comptar amb el suport de cap grup de l’oposició. Els comptes s’han aprovat automàticament, un mes després que l’alcaldessa, Núria Ventura, perdés una moció de confiança i l’oposició no hagi estat capaç de posar-se d’acord per presentar una moció de censura.

El pacte entre les forces de l’oposició a Ulldecona ja es va deixar clar que seria impossible des del primer moment. Calia sumar els regidors del PDeCAT, els de Més Ulldecona i els de la CUP als del Partit Popular, que de cap manera farien alcaldessa una candidata independentista. Amb aquest escenari, Socialistes d’Ulldecona havia tirat endavant el mandat amb pactes puntuals fins ara.

Els pressupostos d’Ulldecona pel 2018 entraran en vigor a finals de juliol. Això permetrà desbloquejar el pagament de les subvencions a les entitats locals i emprendre el canvi d’enllumenat i l’asfaltat d’alguns carrers. També destaquen, dins dels comptes, una línia de subvencions per modernitzar els comerços i una partida de 100.000 euros que els veïns podran triar on destinar per mitjà d’un procés participatiu.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 75 = 76

Últimes notícies