HomeCulturaLa Mostra de Jazz arriba als 25 anys, amb la mateixa il·lusió...

La Mostra de Jazz arriba als 25 anys, amb la mateixa il·lusió del primer dia

Vint-i-cinc anys. Un quart de segle. Una celebració per a recordar i, sobretot, per a viure un any més intensament al carrer. Les festes majors d’estiu (oficioses) de Tortosa ja estan a punt per a començar. Almenys, el volum de concerts que estan previstos per als pròxims dies pareixen voler guanyar-se este apel·latiu: vint-i-nou actuacions de grups de tota mena i procedències ompliran de música la ciutat des de dilluns fins dissabte. Una marató auditiva i sensorial per a donar la benvinguda a l’estiu de la millor manera.

Amb estos concerts, la Mostra arribarà als 475 recitals, sumats als que han passat per Tortosa al llarg de les dos últimes dècades i mitja.

 

Precisament, la resposta ciutadana és una de les claus que ajuden a entendre per què la Mostra podrà bufar enguany les 25 candeletes de l’aniversari: cada any l’audiència respon a l’oferta programada, no només als concerts que es fan als espais d’aforament limitat, sinó també a les desenes d’actuacions de petit format que s’escampen pels racons de Tortosa. Els bars i restaurants de la ciutat hi van apostar fa anys i han ajudat a fer gran el festival, gaudint a la vegada d’una proposta original i fresca per a traure la gent al carrer en les càlides nits d’esta època de l’any.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

24 + = 34

Últimes notícies