HomeCulturaMarta Rojals publicarà la seua tercera novel·la al 29 d’agost

Marta Rojals publicarà la seua tercera novel·la al 29 d’agost

L’escriptora de la Palma d’Ebre, Marta Rojals, publicarà la seua tercera novel·la este estiu. El cel no és per a tothom, publicat sota el segell d’Anagrama, sortirà al mercat el proper 29 d’agost i podria ser un dels títols destacats d’este 2018.

Després de l’èxit de Primavera, estiu, etcètera, l’obra que la va transformar en una esciptora revelació l’any 2011 i L’altra, que el 2014 la va consolidar com una autora de referència a Catalunya, arriba la tercera novel·la de la qual no han transcendit gaires detalls.

De fet, Marta Rojals no concedix entrevistes i rebutja fotografies per  a promocionar els seus llibres, un fet que envolta la seua literatura d’una aura de misteri, mentre els seus lectors -que han hagut d’esperar tres anys i mig des de l’última novel·la- busquen a la xarxa algun nou detall de l’obra que no arriba a les llibreries fins d’aquí a un mes.

Segons ha publicat Anagrama, l’autora recrea quatre dècades de la vida d’una família amb tres fills i posa l’accent en les relacions que s’establixen entre germans. El pas del temps, el canvi de costums i la modernitat també seran alguns dels temes de capçalera del nou
llibre.

Els personatges d’El cel no és per a tothom són Pep Costa, un home que per experiència sap que les “relacions entre germans són difícils d’explicar” i les bessones Eva i
Sara, amb caràcters oposats i complementaris a la vegada.

En un comunicat, Anagrama destaca que Marta Rojals “demostra de nou amb la seua ambiciosa tercera novel·la que posseïx el geni de la llengua, tant per a la descripció com per al diàleg, un talent innat per a muntar eloqüents estructures narratives i una capacitat d’aprofundiment psicològic que li permet afegir a l’Èlia de Primavera, estiu, etcètera i a l’Anna de L’altra una nova galeria de personatges pròxims i inoblidables”. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 37 = 46

Últimes notícies