HomeCulturaL’huracà Ara Malikian aquesta nit a Tortosa, un any després de deixar...

L’huracà Ara Malikian aquesta nit a Tortosa, un any després de deixar bocabadat tothom

INTENSITAT, fúria, passió, entrega total… veure una actuació d’Ara Malikian fa vindre al cap qualsevol d’estes paraules al primer instant. Des que comença i fins que acaba, Malikian es juga el tot pel tot al damunt de l’escenari. Al llarg de més de dos hores de recital, este intèrpret libanès demostra que els que el consideren un virtuós del violí no ho fan debades. El talent i els anys de formació amb este instrument l’han convertit en un mestre a l’hora d’interpretar un repertori que beu en part de la música clàssica, traslladada a un estil frenètic.

Arriba amb l’increïble gira mundial del violí, on té com a punt de partida els corrals de comèdies característics del Segle d’Or. De fet, en són el fil argumental, tant sonor com escenogràfic.

L’intèrpret ja va ser a Tortosa el juliol del 2017, visita durant la qual va penjar el cartell de complet. Ara hi torna, i sembla que amb la mateixa bona perspectiva, ja que el ritme de venda d’entrades (només disponible al web de l’artista https://aramalikian.com/) ja no deixa gaires llocs per a poder seure a l’auditori. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 20 = 23

Últimes notícies