HomeCulturaLa pagesia serà la protagonista del pròxim retorn als ‘Orígens’ de la...

La pagesia serà la protagonista del pròxim retorn als ‘Orígens’ de la Ràpita

La pagesia serà la protagonista del cartell de la segona edició d’Orígens, el retorn de la Ràpita de fa cent anys, que en la primera va estar dedicat al sector marítim.

La segona edició se celebrarà els dies 12, 13 i 14 d’octubre, i entre les principals novetats, destaca que cada any, Orígens tindrà com a convidada una diferent població del territori. Les nombroses associacions culturals, grups i entitats del municipi s’han involucrat encara més per a desplegar el programa amb més activitats de la segona  edició i mostrar a locals i forans els trets més tradicionals dels diferents vessants artístics i culturals que representen, que enguany tindran com a novetat la pujada de les tavernes, que donarà més vida als carrers dels barris mariners.

No faltaran, per tant, la música de rondalla, teatre i microteatre, aubades de tabal i dolçaina, tallers de bitlles, subhasta de peix, poemes entre vins, contacontes, caramelles, concerts, ballades de jota, havaneres i cercaviles. La recreació de la vida quotidiana de la Ràpita es complementarà amb un mercat de productes frescos o bé manufacturats de quilòmetre zero, i de nou no faltaran les tavernes que potenciaran les begudes i menjars senzills tradicionals de la població.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 83 = 84

Últimes notícies