HomeEsportsEs mantenen entre els millors

Es mantenen entre els millors

Els remers ebrencs d’elit van tornar a competir a gran nivell, fins a aconseguir excel·lents resultats als Campionats d’Espanya de Rem Olímpic que es van disputar del 22 al 24 de juny a Banyoles, en les categories Juvenil, Sub-23, Absolut, Adaptat i Veterà, i que seran una important referència per a definir els equips de la selecció espanyola en el Mundial de Bulgària, que es disputarà a Plovdiv del 9 al 16 del pròxim mes de setembre.

En la competició van participar-hi 62 clubs, i el Circulo de Labradores de Sevilla es va emportar la victòria i el trofeu Paco Montes, per a liderar el medaller de les categories absolutes, sub-23 i juvenil, amb segon i tercer lloc per al CN Sevilla i CN Banyoles, i quarta i quinta pel CN Amposta i CR Tortosa. El trofeu Carlos Bielsa, al primer en skiff masculí, va ser per a Rodrigo Conde (CR Miño) i Catalunya es va endur la Copa del Rei com a millor autonomia per davant d’Andalusia.

Els representants ebrencs van aconseguir un botí de dotze medalles, 3 d’or, 7 de plata i 2 de bronze.

El CN Amposta va sumar dos medalles d’or en categoria sènior del quatre scull d’Iris Castell-Núria Puig-Victòria Cid-Aina Cid, i el dos sense timoner de Victòria Cid-Núria Puig. Les tres medalles de plata van ser per als dos sense timoner juvenil de Pau Príncep-Jaume Paz, el sènior de Joan Lluís Fernández-Francesc Franch i el doble scull d’Iris Castell-Aina Cid, amb un bronze del quatre sense timoner de Ferran Climent-Yago Gavilan-Antonio Bavinstev-Alex Pagà.

Per part del CR Tortosa, Alex Sigurbjörnsson i Pau Vela van imposar la seua llei i sumen una nova medalla d’or en el dos sense timoner i afegixen per a l’equip tortosí quatre de plata els sèniors, Ismael Rifi en esquif, el dos sense timoner de Laura Montesó i Natàlia Arasa, el quatre sense timoner d’Àlex Sigurbjörnsson-Pau Vela-Ismael Rifi-Rubén Garcia, i el dos sense timoner juvenil de Clara Andreu-Paula Cid. L’única embarcació que competia del CN Sant Carles de la Ràpita va pujar al podi en aconseguir el bronze del dos amb timoner de Sergi Mariano-Andreu Ruiz, timoner Marta Mariano.

També van destacar fins a arribar a la final, per part del CN Amposta, en esquif juvenil Paula Arques i el vuit amb timonel d’Oriol Mateo-Ferran Climent-Albert Barrera-Yago Gavilan-Xavi Royo-Antonio Bavinstev-Alex Pagà-Francesc Franch-Gemma Pellisa de timoner. Per part del CR Tortosa, en squiff absolut, Anna Kayser i en juvenil Alba Arasa, amb el vuit absolut masculí de Dani Burjales-Oriol Gisbert-Rubén Garcia-Dani Panisello-Roger Folquer-Omar Aymerich-Ismael Rifi-Pau Vela i M. José Garcia de timoner, i l’absolut femení de Verònica Garcia-Alba Arasa, Clara Andreu-Laura Montesó-Andrea Gisbert-Anna Kayser-Paula Cid-Natàlia Arasa i M. José Garcia de timoner.

Després de la competició es va donar a conèixer la llista de concentrats de la selecció espanyola per al Mundial i Copa de la Joventut, amb els juvenils Dani Panisello i Paula Arqués, i per al Mundial sub-23, Núria Puig, Victòria Cid i Ismael Rifi.

Ara a l’estatal serà el torn per als alevins, infantils i cadets, en el campionat que es disputarà del 6 al 8 de juliol a Sevilla.

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies