HomeCulturaTragèdia grega, violència de gènere i disputes familiars tanquen l’any al...

Tragèdia grega, violència de gènere i disputes familiars tanquen l’any al Pedrell

La tardor del 2018 vindrà carregada de dansa, música, teatre, circ, documentals i pel·lícules a l’Auditori Felip Pedrell. Des de la regidoria de cultura, Dolors Queralt, ha presentat la programació que s’oferirà del setembre fins al desembre, per tal de tancar la temporada de l’auditori. Una temporada més, el consistori aposta per oferir una programació multidisciplinària, per tal que els espectadors tinguen una oferta ben variada per escollir. 

 

Tot i l’oferta variada, les obres teatrals, un any més, tornen a ser els plats forts que tancaran la temporada. Així doncs, destaca l’obra Humans dirigida per Mario Gas, que compta amb un gran repartiment: Jordi Andújar, Jordi Bosch, Lluïsa Castell, Miranda Gas, Maife Gil i Candela Serrat; i va formar part del Grec Festival de Barcelona d’enguany, la principal cita de la ciutat amb el teatre, la dansa, la música i el circ.

 

Les germanes Ariadna i Clara Peya, juntament amb Carla Rovira, són les autores i directores d’una de les propostes atrevides de la programació: l’obra teatral Aüc. El so de les esquerdes, que tracta sobre la cultura de la violació. Programat amb vista el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, el 25 de novembre, des de l’escenari, Júlia Barceló, Maria Salarich, Olga Lladó i les mateixes germanes Peya denunciaran, des d’una perspectiva feminista, la violència de gènere, en les seues diferents formes i manifestacions per tal de deixar d’invisibilitzar violències sexuals per desconeixement, connivència o horror. L’obra va formar part del GREC Festival l’edició passada.

 

Per últim, Èdip, sota la direcció d’Oriol Broggi i l’actor de renom Julio Manrique capitanejant l’equip format per actors habituals de la companyia Broggi com Carles Martínez, Marc Rius, Ramon Vila, Clara de Ramon, Mercè Pons i Miquel Gelabert, transportarà els assistents a l’adaptació de la tragèdia grega de Sòfocles. L’obra representada al Teatre Romea de Barcelona ha comptat amb una valoració exitosa per part de la crítica. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 2 = 7

Últimes notícies