HomeSocietatLes drassanes Nicolau aposten per tirar endavant amb el negoci

Les drassanes Nicolau aposten per tirar endavant amb el negoci

La família Nicolau, propietària de les drassanes, estan treballant amb advocats, pèrits, assegurances i les diferents administracions per veure com encaren el futur. Els propietaris ho tenen clar: volen reobrir les drassanes i continuar endavant amb el negoci. “Tenim molts suports de tothom i això ens dona molts ànims per a continuar, ara caldrà veure com es concreta el possible ajut que esperem que puga arribar des de l’administració per a recuperar l’activitat d’una empresa centenària”, afegixen.

Les dues naus de les drassanes Nicolau van quedar calcinades el passat 16 de juny, a causa d’un incendi que va iniciar-se a l’exterior de les seues instal·lacions. Les històriques drassanes rapitenques van ser fundades l’any 1917 i mitjançant l’esforç de tres generacions continuen vigents fins a l’actualitat. Davant això, l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, determina que “és una empresa emblemàtica i centenària fruit de l’empenta i la lluita de diverses generacions i cal treballar conjuntament per a buscar els ajuts que calga per a fer que torne a l’activitat ben aviat”.

L’incendi va arrasar amb les naus de 800 i 400 m2, les embarcacions que contenien, així com materials diversos i una zona de vegetació de 5.000 m2.

Grup balfegó El grup tonyinaire de l’Ametlla de Mar demana ajuts a les administracions públiques per a reconstruir la nau de processament de tonyina roja que va quedar calcinada el passat 22 de juny.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 6 =

Últimes notícies