Ulldecona integra l'oleoturisme i la gastronomia amb estrella Michelin

L’empresa Conficon Turisme i Tradicions coordinarà una nou producte per visitar oliveres monumentals i dinar a restaurants amb estrella Michelin

Terres de l'Ebre

Ulldecona integra l'oleoturisme i la gastronomia amb estrella Michelin
Ulldecona integra l'oleoturisme i la gastronomia amb estrella Michelin | acn


Ulldecona sumarà l'aprofitament turístic del patrimoni natural i històric de les oliveres mil·lenàries de l'Arion amb l'oferta d'alta gastronomia dels dos restaurants del municipi reconeguts amb una estrella Michelin, Les Moles i l'Antic Molí.

D'esta confluència naix 'Oleoturisme amb estrella', un nou producte que vol oferir una experiència completa, que culminarà amb les visites guiades al museu d'oliveres monumentals a l'aire lliure i, a partir d'ara també, al molí Porta i Ferré de la Galera, amb un dinar en un d’estos dos establiments que utilitzen l'oli d'oliva com un dels principals elements de la seua oferta gastronòmica.

El nou producte turístic apel·la els valors de la qualitat, l'ecogastronomia i el consum de productes de quilòmetres zero, dins de la voluntat d'aprofitar sinergies entre actors públics i privats del municipi i la comarca.

Destinat a famílies i grups, s'oferirà, especialment, els diumenges amb reserva prèvia. La ruta tindrà un cost de 15 euros i els menús se situaran entre els 40 i 60 euros per persona. 

Conficon Turisme i Tradicions, és l’empresa encarregada de gestionar els temes turístics d’Ulldecona, tindrà cura també de coordinar aquesta nova i atractiva activitat.

 

 

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article