HomeSocietatPas endavant per la millora del sanejament als Eucaliptus i Santa Bàrbara

Pas endavant per la millora del sanejament als Eucaliptus i Santa Bàrbara

 

Pas endavant per millorar el sanejament a dos punts de la comarca del Montsià: el nucli de l’Eucaliptus i la població de Santa Bàrbara. A partir del conveni signat entre el Consell Comarcal i l’Agència Catalana de l’Aigua es destinaran 80.000 euros, d’una banda, a redactar el projecte constructiu del sanejament a la urbanització costanera i, d’altra banda, a optimitzar el sistema de Santa Bàrbara.

Més de 36.000 euros s’han destinat a redactar el projecte constructiu del sanejament del nucli d’Eucaliptus, que ha estat adjudicat a l’empresa Tengi Consultoria Tècnica. Es donarà resposta així a una de les reivindicacions dels veïns d’aquesta urbanització del terme d’Amposta ubicada a tocar de la platja per acabar amb els problemes d’abocaments d’aigües residuals. Paral·lelament, per 43.800 euros ha estat adjudicat a Aquatec Proyectos el projecte d’optimització de la depuradora de Santa Bàrbara. Ambdós projectes, que superen els 80.000 euros, són fruit del conveni signat l’any passat entre l’Agència Catalana de l’Aigua i el Consell Comarcal del Montsià.

La comarca del Montsià compta amb 13 depuradores en servei que depuren les aigües residuals generades pel 95% de la població.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 79 = 82

Últimes notícies