HomePolíticaUn centenar d’associats ebrencs, a l’Assemblea Nacional del PDeCAT

Un centenar d’associats ebrencs, a l’Assemblea Nacional del PDeCAT

Més d’un centenar d’associats i associades del PDeCAT a les Terres de l’Ebre assistirà a la 1a Assemblea Nacional del Partit Demòcrata que tindrà lloc els propers 20, 21 i 22 de juliol al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona.

Un congrés que ha de servir per a revisar i enfortir els criteris ideològics i organitzatius del partit, de manera que eixample i reforce la seua base. Durant estos dies es duen a terme assemblees comarcals al territori, per tal de treballar els diferents documents marc de les ponències i incorporar esmenes als textos, que un cop aprovats marcaran el full de ruta en els propers dos anys. La presidenta de la Vegueria del PDeCAT a l’Ebre, Mònica Sales, valora que això permetrà visibilitzar el territori, “donar a conèixer inquietuds i transmetre peticions”.

A les Terres de l’Ebre s’han inscrit més d’un centenar d’associats i associades. Les ponències són: Cap a l’estat català en forma de república, Un partit ampli i modern, Municipis per a vertebrar un país: l’equilibri territorial, La Catalunya de les persones, Catalunya un territori per a viure i La Catalunya de la recerca i el coneixement.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

60 + = 69

Últimes notícies