HomeEsportsAleix Garcia seguirà jugant amb el Girona la pròxima temporada

Aleix Garcia seguirà jugant amb el Girona la pròxima temporada

Aleix Garcia seguirà vestint la samarreta del Girona la pròxima temporada després que el Manchester City haja acceptat la petició per a renovar la cessió del migcampista ulldeconenc, que recentment ha complert 21 anys i que disputarà la segona temporada a la Primera Divisió del futbol espanyol.

Aleix ha estat una de les peticions del nou tècnic gironí Eusebio Sacristan, que ha arribat a la banqueta del club gironí per a substituir Pablo Machín, amb qui Aleix no va tenir un protagonisme destacat, en la qual li va faltar regularitat i confiança per part del seu extècnic per a poder mostrar tot el seu potencial.

Malgrat això, és previsible que el jove d’Ulldecona puga comptar amb més minuts esta temporada, atès que el seu perfil futbolístic s’adapta força a l’estil de joc del tècnic Eusebio, que va recomanar i demanar la continuïtat d’Aleix. A més a més, el conjunt gironí només compta a hores d’ara amb tres jugadors més per a la posició de migcampista amb la continuïtat de Timor, Pere Pons i Àlex Granell i després de les baixes de Douglas Luiz i Eloi Amagat. Aleix ja ha iniciat esta mateixa setmana la preparació per a la nova temporada amb el FC Girona i d’esta manera queda resolt el seu futur més immediat després d’evitar una de les possibilitats, que era la de fer una part de la pretemporada amb el Manchester City a les ordres de Pep Guardiola abans de resoldre definitivament el seu futur.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 47 = 53

Últimes notícies