HomeEsportsLa FCF fa públics els primers calendaris

La FCF fa públics els primers calendaris

La Federació Catalana de Futbol ha fet públics ja els primers calendaris per a la temporada 2018/2019, que s’iniciarà oficialment el pròxim dia 2 de setembre en les principals categories territorials.

A la Primera Catalana la Rapitenca estrenarà el campionat enfrontant-se a l’altre equip de la província de Tarragona, el Cambrils Unió, que visitarà la Devesa en la seua estrena a la categoria després d’aconseguir l’ascens la temporada passada.

El primer desplaçament dels de Guillermo Camarero portarà l’equip del Montsià fins a Balaguer, un altre dels recents ascendits a la categoria però sens dubte un dels històrics de la Primera Catalana, que enguany vol tornar amb força per a no patir.

El campionat de Primera Catalana acabarà el 25 de maig amb el partit Rapitenca – Almacelles.

Darrerament també s’ha conegut el calendari de Segona Catalana per a la nova temporada, on vuit equips de les Terres de l’Ebre competiran en esta categoria.

La primera jornada del campionat, que es jugarà el 2 de setembre, ja ha deixat interessants enfrontaments entre equips del territori amb un partit de rivalitat que enfrontarà l’Ampolla i el Camarles i un duel de nouvinguts entre Tortosa i Móra la Nova, que es veuran les cares en un duel històric i inèdit fins ara a la categoria.

De la resta de la jornada destaca també el Pobla de Mafumet B – Ulldecona, el sempre apassionant Gandesa – Valls, la Sénia – Reddis, o un interessant Vila-seca – Amposta.
La segona jornada del campionat també presenta duels d’especial atracció com el partit de rivalitat entre el Móra la Nova i el Gandesa o l’Ulldecona – Tortosa.

La competició tindrà el seu desenllaç el 25 de maig en una última jornada protagonitzada pel partit de rivalitat entre la Sénia i l’Ulldecona, el Gandesa – Camarles o el Tortosa – Valls, dos dels equips que la passada temporada competien a la Primera Catalana i que esta pròxima ho faran a la Segona.

Els altres partits amb protagonisme ebrenc per a l’última jornada són el Pobla de Mafumet B – Móra la Nova, el Torreforta – Amposta i l’Ampolla – el Catllar.

El partit entre dos dels conjunts històrics de les Terres de l’Ebre, Tortosa i Amposta tindrà lloc a la jornada 5 (30 de setembre) a Tortosa i a la jornada 22 a Amposta (17 de febrer).

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 14 = 20

Últimes notícies