HomeCulturaPrat de Compte acull a la Jove Orquestra Simfònica de la Diputació...

Prat de Compte acull a la Jove Orquestra Simfònica de la Diputació de Tarragona

 

Prat de Compte acull durant una setmana a 65 joves músics dels tres conservatoris de la Diputació de Tarragona per assajar les peces de Sergei Rachmanionv . Aquesta catorzena edició de les convivències de la Jove Orquestra Simfònica de la Diputació agrupa els millors músics de la demarcació per preparar els pròxims concerts.

Enguany el director invitat és Salvador Brotons. Actualment és el director titular de la Banda Municipal de Barcelona i exerceix de professor de composició i orquestra de l’Escola Superior de Música de Barcelona. I, el solista de la nova edició de l’orquestra és Albert Guinovart. Pianista i compositor del musical Mar i Cel i sintonies de sèries de televisió com Mirall Trencat i El cor de la Ciutat.

Aquesta edició serà la primera que incorpora el piano dins de l’orquestra. Els resultats d’aquests assajos es podran veure el pròxim dissabte 14 a l’Auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta i, a la plaça Tàrraco arena el dilluns 16. Tots dos concerts començaran a les 19 de la tarda i seran gratuïts.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 4 =

Últimes notícies