HomeCulturaEl Deltebre Dansa entra en escena

El Deltebre Dansa entra en escena

Aquest dilluns 16 de juliol ha començat una nova edició del Festival Deltebre Dansa, amb la benvinguda als 185 ballarins de 50 nacionalitats diferents que prenen part en l’edició d’enguany.  Un dels gran atractius del festival és l’extensa programació artística que l’acompanya  i que en esta edició inclou 40 espectacles de circ i dansa durant 13 nits. Les arts escèniques, amb la dansa i el circ contemporani com a principals disciplines, seran de nou les grans protagonistes del Festival Deltebre Dansa que enguany també fa una aposta per obrir-se a les danses i els ritmes urbans amb el Soul Train Deltebre, un espectacle amb improvisacions i batalles que tindrà lloc el pròxim 27 de juliol. “Estem molt atents a les noves tendències i les danses urbanes estan agafant molta força dins de les arts escèniques”, ha explicat Roberto Olivan, director del certamen, “són l’evolució del que coneixem com a ‘breakdance’ i hip hop, amb una visió més contemporània”.

La inauguració serà aquesta nit amb Mülier, un espectacle de dansa amb xancles de la companyia Maduixa i que comptarà amb la presència de la consellera de Cultura, Laura Borràs.

També cal destacar la celebració de la IV Nit Solidària i del Circ amb Pepa Plana i una varietat d’espectacles de les noves veus del circ contemporani internacional, o el circuit Deltebre, atracció natural el dissabte dia 21. En este cas les arts escèniques sortiran de l’espai del Deltebre Dansa per a escampar-se per diferents indrets de l’entorn natural i urbà de Deltebre. “Volem donar un plus a les arts escèniques situant-les en un entorn natural”, ha valorat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, tot recordant que es podran veure espectacles a la zona del Mas de Tramuntano, a la desembocadura del riu -al mirador Zigurat-, o al passeig marítim de Riumar -plaça Europa-, entre d’altres. Este circuit d’espectacles que començarà a les 17 hores comptarà entre d’altres amb les actuacions del prestigiós Wim Vandekeybus o de Fekat Circus, una proposta de circ etíop.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 2 =

Últimes notícies