HomeEducacióEls Premis Gerard Vergés guardonen a 8 treballs de recerca i síntesis

Els Premis Gerard Vergés guardonen a 8 treballs de recerca i síntesis

 

El Consell Social de la URV i l’Ajuntament de Tortosa van premiar vuit treballs de recerca de Batxillerat i treballs de síntesi de Cicles Formatius de Grau Superior en l’onzena edició dels Premis Gerard Verges. Tres d’aquests premis corresponen a la tipologia dels Premis Generals de la URV, i cinc als Premis Específics del campus Terres de l’Ebre.

Pel que fa als Premis Generals de la URV, els tres treballs premiats han estat: From cocoon to butterfly. Living as an amish woman, de Gemma Pagà Casanova, alumna de l’Institut de Deltebre, dins l’àmbit de les Humanitats.  L’escolarització d’un infant al·lèrgic alimentari a les Terres de l’Ebre, dins l’àmbit de les Ciències Socials, de Júlia Barberà Tena, de l’Institut Ramon Berenguer IV d’Amposta. I, finalment, ha estat guardonat el treball Realitat augmentada +3D, de Jordi Bayarri Planes, de l’Institut La Sénia, dins la branca Tecnològica i Científica.

Els Premis Específics del campus Terres de l’Ebre han estat per als treballs: Dona, un pas per l’esport, de Laia Pagà Pagà de l’Institut de Deltebre, dins la categoria d’Educació Primària; Maramla’s Mystery SL, d’Amanda Martí Ventura de l’Institut Montsià d’Amposta, dins la categoria d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE); La publicitat sexista, d’Ariana Vidal Moreal, de l’Institut Ramon Berenguer IV d’Amposta, dins la categoria d’Educació Infantil.

Els estudiants que van emportar-se el reconeixement dels Premis Generals URV van obtenir un ordinador portàtil i un xec de 300€. I, els que van guanyar els Premis Específics del campus Terres de l’Ebre van rebre un màxim de 1000€ per  la matrícula del curs 2018/19 a la Universitat Rovira i Virgili. El premi en la categoria d’Infermeria dels Premis Específics no es va presentar cap treball, per aquesta, raó aquest reconeixement va ser compartit entre dos treballs: Matemàgia. La màgia com a eina educativa, de Joan Serra Cid de l’Institut Joaquim Bau de Tortosa; i Tu respires sense pensar, jo només penso per a respirar, d’Andreea Alice Marin de l’Institut Ramon Berenguer IV d’Amposta.

En l’onzena edició dels premis URV s’han presentat onze treballs de recerca i síntesis. Els objectius dels premis és reconèixer els treballs de qualitat animant, d’aquesta manera, als estudiants a mantenir la voluntat de recerca i aprenentatge.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

80 + = 87

Últimes notícies