HomeSuccessosEls Mossos d’Esquadra denuncien penalment un home que circulava a 180 km/h...

Els Mossos d’Esquadra denuncien penalment un home que circulava a 180 km/h per la N-420 a la comarca de la Ribera d’Ebre

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de les Terres de l’Ebre van denunciar penalment 12 de juliol, un home de 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Reus, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per circular amb una velocitat penalment punible.

Els fets van passar el mateix dia 12 de juliol en un control que els agents de trànsit havien establert a la carretera N-420 al seu pas pel terme municipal de Móra la Nova.

Sobre dos quarts de vuit del matí  l’aparell cinemòmetre va detectar un vehicle turisme el qual circulava a 180 km/h, en un tram on la velocitat està limitada a 80 km/h. Els agents van aturar el vehicle, van identificar el conductor, i el van sotmetre a les proves de detecció d’alcohol i drogues amb el resultat indiciari de consum de drogues, concretament cocaïna.

El conductor va ser denunciat penalment per conduir a una velocitat superior a la permesa i també va ser denunciat administrativament per conduir sota els efectes de les drogues.

El denunciat va ser citat per tal de comparèixer davant del jutjat d’instrucció de Falset.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 56 = 58

Últimes notícies