HomeCulturaEl Deltebre Dansa amplia la seua oferta formativa amb itineraris personalitzats

El Deltebre Dansa amplia la seua oferta formativa amb itineraris personalitzats

El Festival Deltebre Dansa ha millorat esta edició l’oferta formativa dirigida als professionals del sector de les arts escèniques. Així ha augmentat significativament l’oferta de tallers que es podran realitzar a través d’itineraris personalitzats. “Els alumnes trien el seu propi itinerari formatiu, d’acord amb el seu camí professional”, explicava Roberto Olivan en una entrevista al número 841 del setmanari l’ebre.

En total es realitzaran 22 tallers: 11 de professionals, 1 de monogràfic, i de creació, 1 de repertori i fins a 8 laboratoris creatius. Un any més el festival comptarà amb professors de prestigi internacional com Wim Vandekeybus, David Zambrano, Rita Ostheimer, Samuel Lefeuvre o Laura Aris. A més, per a completar l’oferta formativa hi haurà un cicle de conferències i xarrades al voltant del món de les arts escèniques. “Qui vinga al Deltebre Dansa tindrà una formació molt més precisa”, insistia Olivan en la mateixa entrevista. Enguany en el Festival hi participen 185 ballarins de 50 nacionalitats diferents.

A més, el festival oferix una àmplia oferta de cursos d’iniciació gratuïts oberts a la ciutadania. L’oferta passa des de cursos de dansa contemporània per a infants, ritmes urbans, iniciació al circ contemporani o Bollywood. En els cursos d’iniciació hi participaran més de 250 persones.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 43 = 52

Últimes notícies