HomeSocietatEl Montepio i la Residència Diocesana d’Ancians Sant Miquel Arcàngel de Tortosa...

El Montepio i la Residència Diocesana d’Ancians Sant Miquel Arcàngel de Tortosa signen un conveni de col·laboració

Els presidents de l’Associació Montepio de les Terres de l’Ebre i la Residència Diocesana d’Ancians Sant Miquel Arcàngel de Tortosa, Antonio Viñas Domènech i Josep M. Membrado Blas respectivament, han signat un conveni de col·laboració entre les dos entitats.

L’acord de col·laboració té per objectiu facilitar l’accés a una sèrie de funcionalitats i serveis entre les entitats. Per una banda els socis del Montepio podran accedir amb unes condicions especials als serveis residencials i de centre de dia, i d’altres complementaris, i assessorament tècnic que oferix la Residència Sant Miquel Arcàngel. Per l’altre costat, els residents i usuaris i els treballadors de la Residència, així com els seus familiars, podran accedir amb condicions avantatjoses a l’ampli ventall de serveis professionals de què disposa el Montepio en l’àmbit de gestió, noves tecnologies i assessorament.

El Montepio de les Terres de l’Ebre celebrarà pròximament els seus 80 anys des de la seua fundació. Presta servei en l’àmbit de les Terres de l’Ebre i compta amb uns 6.000 associats. És la primera entitat de Tarragona i la quarta d’Espanya dintre del rànquing d’associacions de conductors.

La Residència Diocesana d’Ancians Sant Miquel Arcàngel de Tortosa celebrarà el pròxim any 2019 els seus 140 anys de servei a les persones grans i dependents des de la seua fundació el 1879. Disposa de 145 places d’ús residencial i de 50 de Centre de Dia i ha posat en marxa una sèrie de programes innovadors pel que fa a l’atenció a les persones grans.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 8 =

Últimes notícies