HomeEsportsFutbolEl tortosa incorpora el davanter marc garcia.

El tortosa incorpora el davanter marc garcia.

El CD Tortosa seguix reforçant l’equip per a afrontar la nova temporada a la Segona Catalana i esta mateixa setmana ha pogut concretar la incorporació del davanter Marc Garcia, que arriba procedent de la Rapitenca, club on s’havia incorporat després de jugar el curs passat al Jesús Catalònia. El club seguix treballant per a intentar incorporar dos nous jugadors i manté la confiança en diferents jugadors del futbol base, que s’incorporaran en funció de les necessitats i capacitats que puguen demostrar durant la pretemporada o al llarg de la temporada.

De l’actualitat del club tortosí cal recordar també que el pròxim dia 26 de Juliol (20.30 h al Centre Cívic de Ferreries) està convocada una Assemblea Extraordinària on es presentaran tots els membres de la nova junta directiva i el pressupost per a la temporada 2018/2019.

Al mateix temps, el club també ha convocat per al dia 30 del mateix mes (20.15 h) una reunió del futbol base per a presentar la temporada, els diferents equips que hi participaran i tota la programació referent al futbol base de l’entitat.
 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies