HomeEsportsGerard Subirats finalitza entre els més destacats a la Baja Aragón

Gerard Subirats finalitza entre els més destacats a la Baja Aragón

Gerard Subirats va ser un dels  animadors de la Baja Aragón 2018. El pilot del SB Hotels Rally Team va consolidar les aspiracions d’acabar l’any al podi del Campionat d’Espanya de Ral·lis Tot Terreny. Al volant d’un Toyota Hilux Overdrive va aconseguir la seua millor classificació en la clàssica aragonesa, com a primer equip espanyol i sext del campionat d’Espanya de Ral·lis Tot Terreny (CERTT), que es regix en reglament diferent al FIA.

Esta edició de la Baja Aragón va tenir una inscripció de luxe, en quantitat i qualitat, degut al caràcter puntuable per a Copa del Món FIA de Ral·lis Cross Country, incloent el Desafiament Road to Dakar.

El pilot del SB Hotels Rally Team va ser una de les grans atraccions amb el seu potent pick-up assistit per DKR Raid Service i va aixecar una gran expectació entre els aficionats que van abarrotar les pistes Terol. Després de superar la pròleg de divendres en vintè lloc (15è del CERTT), Gerard Subirats i el seu copilot Daniel Cambra van signar una magnífica segona etapa, ja que van remuntar fins a un prometedor onzè lloc absolut i quart de la CERTT.

L’última especial entre Barrachina i Alfambra va tenir un convidat inesperat en forma de tempesta que va caure poc abans de la sortida i va deixar el tram de 127 quilòmetres totalment enfangat. En els primers quilòmetres, el SB Hotels Rally Team va quedar encallat en un forat, va trigar més de cinc minuts a reprendre la marxa i va perdre les opcions d’aconseguir el passaport dakarià. Va finalitzar els 500 quilòmetres cronometrats en 7:23:21.

Superat l’equador del Campionat d’Espanya de Ral·lis Tot Terreny, el pilot de Tortosa establert a Barcelona es manté tercer a la general, amb un total de 170 punts acumulats. El pròxim repte arribarà després de l’estiu, amb la celebració de la Baixa TT Guadalajara, a principis d’octubre.

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

21 + = 30

Últimes notícies