HomeSocietatTortosa posa en marxa el nou contracte de neteja

Tortosa posa en marxa el nou contracte de neteja

La mitjanit d’este dimecres 1 d’agost ha entrat en vigor el nou contracte de neteja viària i d’escombraries de Tortosa. El contracte, adjudicat a l’empresa Acciona per a 10 anys, està valorat en 22,9 milions d’euros i el nou sistema s’implantarà de forma progressiva a la ciutat durant els mesos d’agost i setembre. Pel que fa a la recollida d’escombraries, que també s’inclou en el contracte, el canvi de contenidors i camions es farà des d’ara i fins a finals d’any. Aquest contracte és un dels més importants que s’ha fet a la ciutat en els darrers anys  i permetrà posar fil a l’agulla al problema de la neteja, agreujat els darrers anys per la deixadesa de l’anterior contracta.

“La neteja és un dels problemes que tenim com a ciutat”, ha reconegut l’alcaldessa, Meritxell Roigé, que s’ha mostrat convençuda que amb el nou contracte “anem a donar-li a la ciutat el canvi que necessita”. En quant a neteja viària el nou contracte suposa incrementar tant la maquinària com el personal (es passarà de 30 a 48 operaris).Es disposarà de 8 màquines escombradores, a més de de dos màquines fregadores, un equip de neteja a aigua pressió i dos aspiradores.

A més de millorar la neteja de la ciutat es pretén també incrementar la taxa de reciclatge que ara és només de 25% i amb el nou sistema s’apostarà per illes compactes amb conenidors de totes les fraccions (n’hia haurà 139 a tota la ciutat).

Amb la posta en marxa del nou servei de neteja i d’escombraries s’ha donat a conèixer també la nova imatge del servei que porta com a lema:  “Estima Tortosa. Amb tu més neta”.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies