HomeSocietatDeltebre ja pot adjudicar el contracte de recollida de la brossa i...

Deltebre ja pot adjudicar el contracte de recollida de la brossa i neteja viària que entraría en servei l’1 d’octubre

L’Ajuntament de Deltebre ja pot el nou contracte d’Imatge de Poble -que inclou la recollida i transport de la brossa- a Innovia Coptalia, l’empresa que havia presentat la millor oferta en el procés de licitació. El Ple de l’Ajuntament va aixecar este dimecres 1 d’agost la suspensió de l’adjudicació que havia quedat aturada al mes de maig, després que l’empresa FCC presentés un recurs al Tribunal Especial de Contractes del Sector Públic contra la relació classificatòria d’empreses. Ara FCC ha decidit “retirar el recurs”, segons va informar l’alcalde, Lluís Soler, al plenari, fet que dona llum verda a l’Ajuntament per a poder adjudicar este contracte, que inclou la recollida i el transport de les escombraries, la neteja viària i la neteja de platges.

En el mateix plenari l’Ajuntament va aprovar delegar al Consell Comarcal del Baix Ebre el tractament de residus per tal que Deltebre puga portar els residus a l’abocador de Mas de Barberans, gestionat pel Copate. L’alcalde de Deltebre va insistir finalment que “si no hi ha cap altra intromissió en l’autonomia municipal de Deltebre i, si tot va bé, a partir de l’1 d’octubre entrarà en servei el nou contracte”.

Amb la implantació del nou contracte d’Imatge de Poble, Deltebre assumirà la recollida i transport de residus al marge del Copate i s’estalviarà 192.000 euros l’any respecte de l’oferta de l’ens supracomarcal.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 6 =

Últimes notícies