HomeSuccessosLa Policia Local deté un home per un delicte de maltractament en...

La Policia Local deté un home per un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar i agressions sexuals

La Policia Local de Tortosa ha detingut un home de 48 anys, veí del municipi, per un doble delicte de maltractament en l’àmbit de la llar i agressions sexuals. La dona, parella del detingut des de fa un any, va denunciar davant la Policia Local haver estat patint maltractaments psicològics i físics, amb agressions sexuals incloses, durant diversos mesos.

Segons el relat de la mateixa víctima, que serà derivada al Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD), els maltractaments van començar tres mesos després de començar a conviure amb la seva parella. La dona ha explicat que l’home té problemes d’addicció a l’alcohol i que va començar amb maltractaments psicològics que van derivar en físics amb agressions sexuals incloses.

La dona va decidir denunciar la seva situació després d’explicar-li el darrer episodi viscut fa pocs dies a una coneguda, que va aconsellar-li anar a la Policia Local. Els agents van detenir l’home al seu domicili i el van passar a disposició judicial el passat divendres. El jutge, que l’ha deixat en llibertat amb càrrecs, ha dictat una ordre d’allunyament que li prohibeix apropar-se a la víctima.

La Policia Local recorda a les dones víctimes de qualsevol tipus d’agressió, maltractament físic o psicològic la necessitat de denunciar les amenaces, abusos, assetjaments, insults, lesions, coaccions o vexacions. Així mateix, també demana a totes aquelles persones de l’entorn de les víctimes, que coneguin l’existència del maltractament, que trenquen el seu silenci i denuncien els agressors.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

45 + = 55

Últimes notícies