HomeEsportsEmma Martín jugarà a Segona Divisió amb el conjunt de l’Alavés Gloriosas

Emma Martín jugarà a Segona Divisió amb el conjunt de l’Alavés Gloriosas

Emma Martín ha arribat a un acord amb el CD Alavés Gloriosas de la Segona Divisió femenina, per a integrar-se en la seua plantilla. 

Amb 16 anys, la jugadora nascuda a Roquetes i resident a Tortosa està considerada una de les promeses del futbol espanyol. Emma arriba procedent del Cambrils Unió de la Primera Divisió catalana, i es desenvolupa en el mig camp com a pivot i interior. Es tracta d’una migcampista de tall defensiu que s’incorpora sovint a l’atac des de la segona línia. Entre les seues principals virtuts destaquen una gran intel·ligència tàctica, amb bon desplaçament de la pilota i un potent xut des de mitja distància. Va començar a jugar a futbol al Roquetenc, després va militar tres temporades a l’Escola Delta, una al Tortosa-Ebre i la passada al Cambrils Unió. Emma Martín també sap el que és vestir la samarreta de la Selecció Catalana, amb la qual s’ha proclamat campiona d’Espanya en les dos últimes temporades. A més, la seua destacada trajectòria la va portar a ser internacional amb la selecció espanyola sub-16 amb la qual s’ha proclamat campiona del Torneig UEFA de desenvolupament.

La jugadora ebrenca s’ha decantat per la proposta de l’Alavés Gloriosas, que des de la passada temporada va iniciar un ambiciós projecte de futur amb el futbol femení, després de signar un conveni amb el CD Gasteizko Nestkak, un club que porta més de 20 anys desenvolupant i promocionant el futbol femení del territori.

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 1 =

Últimes notícies