HomeSocietatEl 28 d'agost la Reial Arxiconfraria de la Cinta organitza un concert...

El 28 d’agost la Reial Arxiconfraria de la Cinta organitza un concert a la catedral de Tortosa per recaptar fons per la pobresa infantil

La Reial Arxiconfraria de Nostra Senyora de la Cinta organitza el pròxim 28 d’agost, a les 20,30 hores, a la Catedral de Santa Maria de Tortosa un concert a favor dels xiquets i xiquetes de la cituat  que viuen al límit de la pobresa i en pobresa severa. Es tracta de la culminació de la campanya organitzada en el nomenat any de la cooperació i la  solidaritat, i a la que si li vol donar continuïtat en un futur.

El concert comptarà amb l’actuació de l’Orfeó Tortosí, Albino Tena, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, Cor la Binota, Cor de Cambra Tyrichae i la Banda de Municipal de Música de Tortosa. S’ha previst un donatiu de 10 euros a través d’unes entrades que es poden aconseguir anticipadament a les agències HIfetours o al Museu de la Catedral, o una hora abans a la mateixa porta del temple. El concert estarà presidit pel bisbe de Tortosa, Enrique Benavent i l’alcaldessa, Meritxell Roigé.

La Reial Arxiconfraria Nostra Senyora de la Cinta va lliurar fa unes setmanes a Càritas i Creu Roja Tortosa un  primer taló per un import de 8.000 euros al tractar-se de les  dues entitats tindran cura de gestionar les aportacions econòmiques que puguin aconseguir-se durant tota la campanya.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 6 = 11

Últimes notícies