HomeFestesL’Aldea enceta nou dies intensos i carregats d’actes

L’Aldea enceta nou dies intensos i carregats d’actes

L’Aldea es prepara per a viure les seues Festes Majors, que se celebraran del 10 al 19 d’agost, amb un atractiu programa que combina actes tradicionals amb altres de més nous perquè puga gaudir-hi tota la família.

El repartiment del típic panoli, l’actuació de Muniatto Show i el bou capllaçat i una baldanada popular donaran este divendres el tret de sortida a nou dies intensos.

Les festes s’allargaran fins al diumenge 19 d’agost i, d’entre els actes programats, destaquen les nits de balls amb orquestres de prestigi, les tardes de bous i les proves de les penyes. Altres actes ja tradicionals són el concurs de tir i arrossegament de cavall i festa familiar a les piscines, la festa per als més petits amb el tobogan gegant aquàtic, el dia de la dona amb la proclamació de l’alcaldessa, diada i homenatge a la gent gran del poble, amb dinar, ball i correfoc. També torna la Concentració de vehicles clàssics, amb les curses de pokets bikes i la Festa de les paelles amb el concurs de cocs. Ja en la recta final, arribarà la Festa dels joves, amb dinar, festa holli i concurs  de ramaderies i la Festa de l’aigua amb  el sopar de bou estofat i el castell de focs d’artifici.

El preludi de la festa va tindre lloc el dissabte 4 d’agost amb la proclamació de les Pubilles i Hereus i el pregó a càrrec de Montse Cervellera.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

60 + = 67

Últimes notícies