HomeEsportsJosep Gombau i Gerard Zaragoza comencen una nova aventura futbolística a l’Índia

Josep Gombau i Gerard Zaragoza comencen una nova aventura futbolística a l’Índia

Josep Gombau dirigirà el Delhi Dynamos de la Superlliga de l’Índia, club que confia en el tècnic ampostí per a tornar a disputar el play-off al títol, al qual no va poder classificar-se en l’anterior temporada, i en el qual ha participat en un parell d’ocasions sense poder arribar mai a la gran final.

Agafarà el relleu a la banqueta del Delhi Dynamos, del tècnic espanyol Miguel Ángel Portugal, l’exjugador del Reial Madrid, del qual també va ser secretari tècnic i va entrenar el Reial Madrid Castilla, entre altres equips. 

En la seua darrera etapa, Josep Gombau havia dirigit el Western Sydney Wanderers australià. Va començar la seua trajectòria esportiva al CF Amposta, i posteriorment va treballar com a tècnic amb equips del planter del RCD Espanyol i FC Barcelona i després va començar la seua aventura a l’estranger amb el Kitchee de Hong Kong, seguint amb l’Adelaide United i la selecció sub-23 d’Austràlia i va ser assistent d’Ange Postecoglou amb la selecció australiana absoluta. Precisament, amb l’arribada del català, ja són quatre tècnics del nostre país en el torneig: César Ferrando (Jamshedpur), Sergio Lobera (Goa) i Carles Cuadrat (Bengaluru).

 

Més tècnics emigrants

Carles Cuadrat, com a màxim responsable del Bengaluru, tindrà de tècnic assistent l’entrenador de Sant Jaume d’Enveja, Gerard Zaragoza, que els darrers anys ha format part de l’equip tècnic de Michael Laudrup. El fet que haja decidit prendre’s un any sabàtic el tècnic holandès, ha encaminat Zaragoza a prendre esta determinació i acceptar un nou projecte que el vincula amb un contracte per a una temporada.

Ara ajudarà en la direcció del Bengaluru Cuadrat, que feia tàndem amb Albert Roca, que també descansa esta temporada, i s’ha decidit pel tècnic ebrenc. L’equip va començar la pretemporada a València, per a preparar l’AFC Cup. 

Un altre tècnic que afronta el repte  d’entrenar a l’estranger és Jose Angel “Tito” Garcia Sanjuan. Serà l’ajudant de Javier Aguirre, responsable de la selecció nacional d’Egipte. El tècnic aragonès de 44 anys s’ha desvinculat de l’acabat d’ascendir Ejea de la Segona Divisió B, i no ha volgut deixar escapar l’oportunitat de formar part de l’equip tècnic d’una selecció mundialista amb opcions de ser campió d’Àfrica.

Sanjuan va dirigir el 2014 la Rapitenca, i va arribar al mes de juny per a encapçalar un nou projecte després del descens de l’equip de Tercera Divisió. A la Primera Catalana va estar a la banqueta de l’equip rapitenc durant tres jornades, va debutar amb derrota al camp del Joventut el 25 de setembre, i va empatar després a la Devesa amb el Catllar, i victòria al municipal d’Amposta. Després d’este partit va deixar l’equip per a iniciar una nova aventura al futbol finlandès, i li va prendre relleu Delfín Ferreres. Va començar la seua trajectòria com a entrenador el 2006, i després de passar per diferents equips de categories inferiors i de formació, es va donar a conèixer com a tècnic del Formentera de la Tercera Divisió, únic equip que es va classificar en els setzens de final de la Copa del Rei, on va caure eliminat pel Sevilla. En la següent temporada després de l’ascens a Segona B, va aconseguir la proesa, de nou, a la Copa del Rei, en eliminar l’At. Bilbao, amb victòria inclosa a San Mamés.

El darrer a fer les maletes serà Carlo Panisello, que s’havia compromès a jugar amb el CD Tortosa a la Segona Catalana, i finalment ha acceptat la proposta per a marxar a Dubai, on treballarà com a tècnic de porters a l’Escola del FC Barcelona, i no descarta seguir també en actiu.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies