HomeEsportsEl Cantaires Bàsquet Tortosa incorpora Xavier Shamal Richards i coneix ja els...

El Cantaires Bàsquet Tortosa incorpora Xavier Shamal Richards i coneix ja els equips del seu grup a Copa Catalunya

Pendents tan sols de la incorporació d’un pivot, la junta directiva del Cantaires Bàsquet Tortosa té pràcticament configurada la plantilla per a afrontar la pròxima temporada. L’últim fitxatge confirmat ha estat el del jugador Xavier Shamal Richards, de 25 anys d’edat, 1,88 d’altura i 90 quilos, nascut a Saint Thomas, de les Illes Verges, jugador versàtil que pot ajudar en el rebot i anotació, a més es desenvolupa bé en les posicions d’escorta o aler. Amb la seua selecció, ha participat en les dos últimes confrontacions de competició FIBA, eliminatòries per al pròxim mundial, en què ha fet una mitjana de 12 punts i 5 rebots. En la passada campanya va estar a les files del Cambelen, equip de la màxima categoria del bàsquet de la República Dominicana. Es va formar al Baltimore City Community College, i va complir la seua etapa universitària jugant al prestigiós equip del Tenesse State University amb una mitjana de 4,6 punts i 3 rebots per partit.

David King serà, per tant, l’únic jugador que es mantindrà de la darrera temporada, ja que sembla que finalment Sandy Díaz podria acabar al CB Benicarlos de la lliga EBA, on hi haurà el canari Kilian Riverol.

Els directius del club tortosí estan últimant el calendari de partits de pretemporada, i pendent de l’equip que jugarà per Festes de la Cinta. Ja s’han confirmat amistosos amb el CB Salou, Ploms-La Salle de Reus i Europrobasquet Academy.

També la Federació Catalana ha donat a conèixer la composició dels dos grups i els calendaris de la Copa Catalunya. El Cantaires Bàsquet Tortosa estarà ubicat al grup 2, on tindran com a rivals per este ordre el CB Castellar, amb el qual debutarà a domicili el diumenge 30 de setembre, per a rebre en el primer partit com a local el Bàsquet Pias Sabadell, a acontinuació els rivals seran: Círcol Cotonificio de Badalona, Bàsquet Molins de Rei, CB Ripollet, CB Sitges, UE Sant Cugat Negre, AESE (Agrupació Esportiva Santa Eulàlia) de l’Hospitalet de Llobregat, CB Santa Coloma, CB Alpicat, Maristes Ademar de Badalona, Badaloní Fruits Secs Corbera, que disputarà l’últim partit de lliga l’11 de maig a la pista del Ploms-La Salle de Reus. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 55 = 57

Últimes notícies