HomeFestesLes Festes de Móra d’Ebre, referents a la Ribera d’Ebre

Les Festes de Móra d’Ebre, referents a la Ribera d’Ebre

Móra d’Ebre és al centre de la Ribera d’Ebre, i el seu paper de capital fan que siguin una referència per a la comarca i també per als municipis del voltant. Les festes majors també són una referència al territori i, en els últims anys, s’han volgut diferenciar amb actes de primer ordre que puguen semblar atractius per a la gent del municipi però sobretot també per a la gent de fora.

Si l’any passat van ser els Txarango qui omplien l’illa de Saurí en un concert que encara es recorda i molt a tota la comarca, enguany el mateix indret acollirà una nit de concerts, amb l’anomenat Saurí Festival, i que comptarà amb les actuacions d’alguns dels millors grups del panorama català, com són els Catarres, Búhos o Doctor Prats.

El festival, però, serà només la cirereta a unes festes que inclouen desenes d’actes previs i que també inclouen esdeveniments tan destacats com la festa del riu més antiga de Catalunya, que tindrà lloc el dissabte, dia 25 d’agost. El tret de sortida oficial a les festes, però, serà el dijous dia 23, amb el pregó inaugural, la proclamació de les pubilles i hereus que, com és habitual, continuarà amb una festa Imagina Ràdio, amb música ball i color al poliesportiu.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies