HomeCulturaRoquetes es prepara per a rebre el 25è Tradicionàrius de les Terres...

Roquetes es prepara per a rebre el 25è Tradicionàrius de les Terres de l’Ebre

La vint-i-cinquena edició del Tradicionàrius, el festival de música d’arrel tradicional, se celebrarà el pròxim 25 d’agost a l’Hort de Cruells de Roquetes a partir de les 21 hores.

L’edició d’enguany compta amb grans noms internacionals com Kepa Kunkera, artistes molt lligats al certament com els Quicos o Pep Botifarra, així com, ara que és candidata a ser Patrimoni de la Humanitat, es retrà homenatge a la rumba catalana.

Com cada any, el Tradicionàrius serà presentat pel cantador Joseret i amenitzat pels Grallers de Roquetes. El festival s’encetarà amb l’actuació de l’acordionista basc Kepa Kunkera, acompanyat del quartet Sorginak. Kunkera, que tocarà per primer cop a les Terres de l’Ebre i ha portat l’acordió diatònic a diversos circuits internacionals. Després serà el torn dels cantadors valencians de gran estima per al públic ebrenc: Miquel Gil i Pep Botifarra. Seguidament seran Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, acompanyats de la Banda de Música de la Lira de Roquetes els qui faran gaudir el públic d’una vetllada de música tradicional.

Després d’estos tres concerts, la festa es traslladarà a la gran pista de l’Hort de Cruells, on es tancarà la vetllada al ritme de la rumba catalana del Trio Micu i els Calamars. Els organitzadors del certamen, l’Ajuntament de Roquetes i Túbal Espectacles, han decidit donar suport a la candidatura de la rumba catalana a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

Per a tancar la nit el conegut periodista musical Ferran Riera tornarà a posar els plats en marxa, recuperant així el seu ofici com a DJ-Mussol, per a fer ballar el públic amb música de tot el mediterrani. Com totes les edicions, l’entrada al recinte serà gratuïta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

59 + = 69

Últimes notícies