HomeFestesEl TEDxYouth d’Amposta prepara l’edició més femenina amb nou ponents que explicaran...

El TEDxYouth d’Amposta prepara l’edició més femenina amb nou ponents que explicaran les seues vivències

La quarta edició del TEDxYouth d’Amposta, un programa que oferix conferències locals organitzades per joves i destinades tant als joves com als adults, arribarà el dissabte vinent a la capital del Montsià. Les xarrades TED (Tecnologia, Entreteniment i Disseny) van començar fa més de 30 anys a Vancouver i s’han anat transportant a diferents llocs, un d’ells Amposta, on s’ha anat consolidant any rere any.

Amb l’objectiu de revolucionar i fer reflexionar el jovent ebrenc, l’edició d’enguany comptarà amb nou joves talents, tant de les Terres de l’Ebre, com també d’arreu de la geografia catalana, i fins i tot, londinenca. Enguany, l’edició estarà marcada per una gran presència femenina, ja que 8 dels nou ponents són noies.

Sota el lema ‘No limits for us’ (No hi ha límits per nosaltres), els vuit ponents tindran uns 18 minuts per a oferir la seua conferència i explicar les seues experiències als assistents. Des de l’any passat, les conferències són bidireccionals, ja que l’organització permet que el públic assistent hi participe per tal de tenir un contacte directe amb els ponents.
L’acte es desenvoluparà el pròxim dia 1 de setembre de les 16 h fins a les 20 h a l’auditori de la Unió Filharmònica. Les entrades ja es poden comprar a través de la pàgina web del programa, però també podran adquirir-se el mateix dia de l’esdeveniment a les taquilles. Els menors de 16 anys tenen l’entrada gratuïta i aquells que superen esta edat hauran de pagar 5 euros, un preu que des de l’organització titllen de “popular”, ja que “té com a objectiu la màxima participació de joves del territori”. A més, recorden que la recaptació servix per a sufragar les despeses del mateix acte.

El quart TEDxYouth d’Amposta comptarà amb una performance musical de piano i violoncel perquè complete l’esdeveniment.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

35 + = 37

Últimes notícies