HomeTurismeEl llagut Lo Roget seguix potenciant els actius turístics d’Ascó i la...

El llagut Lo Roget seguix potenciant els actius turístics d’Ascó i la Ribera d’Ebre

Ascó continua posant en valor tot els seus actius patrimonials i turístics oferint nous atractius per a gaudir del paisatge i de la natura del municipi sobretot durant l’estiu. Des del passat 27 de juliol i fins al 15 de setembre, el llagut Lo Roget oferix viatges pel riu fins a Vinebre, que tenen una durada d’uns 15 minuts i són una aposta per a potenciar les activitats fluvials al riu Ebre, alhora que es promociona el poble i tots els seus paratges, monuments i llocs amb un interès particular.

Enguany, i com a novetat, al llarg de l’estiu es posarà en marxa també un servei de visites ornitològiques que es realitzaran des del llagut, navegant pel riu. Les visites les conduiran biòlegs de la Reserva Natural de Sebes de Flix que portaran material d’observació com prismàtics i telescopis. Els biòlegs també explicaran quina és la fauna, la flora i l’ecosistema fluvial que es pot observar des de dins el riu.

L’aforament del llagut Lo Roget és de 51 persones i navegarà tots els caps de setmana, des de divendres a la tarda fins diumenge al migdia. L’Ajuntament també oferix la possibilitat que es puguen realitzar viatges privats fins a cobrir la capacitat màxima del vaixell. n

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 4 =

Últimes notícies